Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret Edildi

Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Abdulkerim Diktaş ve Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Kemal Temel, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sayın Hüseyin Çakmak’ı makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen görüşme çerçevesinde ilçenin ticari faaliyetleri ile öğrenci ihtiyacına cevap verebilme kabiliyetine dair değerlendirmelerde bulunuldu. Yüksekokulumuz öğrencilerinin ihtiyaç duyabilecekleri sosyal alanlar, barınma imkanları, iş kolları gibi konularda yürütülebilecek projeler üzerine istişare edildi.

Misafirperverliğinden ötürü Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterimize teşekkür eder, ilçenin ekonomisine katkı sağlamak üzere yürüttüğü çalışmalarda başarılarının devamını dileriz.