GESTAŞ Genel Müdürlüğü Ziyaret Edildi

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdulkerim Diktaş ve Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Salih Torlak, Gestaş Genel Müdürü Sayın Mahir Sevinç’i ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Mahir Sevinç, Gestaş hakkında genel bir bilgi aktarımının yanısıra tersane süreçleri, operasyonlar, reklam ve tanıtım çalışmaları ile şirketin mali durumları konusunda da bilgi aktarımında bulundu.

Piri Reis Meslek Yüksekokulu adını taşımamız ve bünyemizde denizcilikle ilgili programların bulunması nedeniyle okulumuzun kampüs alanı içerisine denizciliği sembolize edebilecek bir objenin (dümen, tedavülden kalkmış bir gemi, taka vb.) Gestaş’tan temininin mümkün olup olmadığı sorusuna da Sayın Mahir Sevinç’ten olumlu cevap alındı. Bununla birlikte Meslek Yüksekokulumuz ve Gestaş arasında dönem dönem işbirliği faaliyetlerinin yürütülmesi üzerinde fikir birliği sağlandı.

Misafirperverliğinden ötürü Gestaş Genel Müdür’lüğüne teşekkür ederiz.