İnsan Kaynakları Yönetimi Programı öğrencileri için oryantasyon eğitimi gerçekleştirdi

Üniversitemiz bünyesinde yürütülen Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında meslek yüksekokulumuzda 2021-2022 döneminde eğitim-öğretim hayatına başlayan IKY Programı öğrencilerine yönelik oryantasyon düzenlenerek İÇ PAYDAŞ toplantısı gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Dilek DÖNMEZ POLAT, Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Sezer OĞUZHAN, Öğr. Gör. Dr. Aslı GEZEN ve Öğr. Gör. Kemal TEMEL’in nezaretinde öğrencilere öncelikle okulumuzun tarihçesi ve iç dinamikleri hakkında bilgi verildi, akabinde ise okulumuzun sınıfları, konferans salonu, kütüphanesi, yemekhanesi ve bölümlere ait laboratuvarlar gezdirilerek tanıtım yapıldı.

Oryantasyonda öğrenciler ile okulumuzun akademik anlamda daha iyi noktalara gelebilmesi için nasıl bir çalışma temposu yürütülmesi gerektiğine dair bilgi alışverişi ile tamamlandı.