Kalite Süreçlerine Dair Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

09.05.2024’te; Kalite Bilgilendirme Toplantısı kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA, MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Engin GÜR, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet YILDIZ, Kalite Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Erdem KAN okulumuzu ziyaret etti. Kalite Bilgilendirme Toplantısı’nda Dr. Öğr. Üyesi Erdem KAN, Kalite Standartları konusunda okulumuzun konumu, Kampüs 7/24 Sistemi, okulumuzun akreditasyondaki süreci, Mezun İletişim Sistemi (MİS) ve sosyal transkript hakkında bilgiler verdi.

Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet YILDIZ uluslararası projeler ve işbirlikleri hakkında bilgi verdikten sonra Doç. Dr. Engin GÜR 3+1 Eğitim sistemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren KARAYEL GÖKKAYA genel bir değerlendirmede bulunarak toplantı sonlandırıldı. Yapılan konuşmaların ardından görevde yükselen akademisyenlerimize ödülleri takdim edildi.