“Kültür Sermayesi ve Yabancı Dilin Önemi” Konulu Seminer Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim elemanlarından Arş.Gör. Emrah Yağmurlu’nun konuşmacı olduğu seminere, Yüksekokul öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız ilgi ile katılım sağladılar. Seminerde; kültürün ve kültürel sermayenin önemi, kültürlerarası etkileşim, kültür sermayesinde yabancı dilin rolü, yabancı dilin bireye akademik ve sosyal hayatta kazandırdıkları, Fransız düşünür Pierre Bourdieu'nun kültür sermayesi hakkındaki tasnif ve düşünceleri gibi konulara değinildi. Etkili ve verimli geçen seminer sonunda Yağmurlu, soru-cevap etkinliği ile hocalarımızın ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Yüksekokulumuza teşriflerinden ötürü Sn. Arş.Gör. Emrah Yağmurlu’ya teşekkür ederiz.