“Medyayı Doğru Okumak” Başlıklı Konferans Düzenlendi

Duayen gazeteci Recep Yüzüak tarafından Yüksekokulumuzda “Medyayı Doğru Okumak” başlıklı, eleştirel medya okur-yazarlığı konulu bir konferans verildi.

Yüzüak, medya sektöründeki 60 yıllık birikimini katılımcı öğretim elemanı ve öğrencilerimizle paylaştı. Medyaya konu olan olayların nasıl manipüle edilebileceğini, doğru bilgiye erişim için dikkat edilmesi gereken hususları ve medyanın/gazeteciliğin öteki yüzünü kendi tecrübelerinden de örneklerle izleyicilere aktardı. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği konferans, Yüzüak’ın gazeteciliğe ve medya sektörüne ilgi duyan öğrencileri ofisine davet etmesi ile nihayetlendirildi.

Bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan gazeteci Recep Yüzüak’a teşekkür ederiz.