Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü İnsan Kaynakları Yönetimi Programı 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Yönetim ve Organizasyon Bölümü İnsan Kaynakları Yönetimi Programı “2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni”, 12 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen törene Yönetim ve Organizasyon Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Dönmez Polat ve bölüm hocaları Dr. Öğr. Üyesi Kemal TEMEL ve Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Sezer Oğuzhan ile birlikte mezun öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Dönmez Polat ile bölüm hocaları Dr. Öğr. Üyesi Kemal Temel ve Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Sezer Oğuzhan konuşmaları ile başlayan tören mezunlara başarı belgesi verilmesi ve anı fotoğraflarının çekilmesi ile devam etti. Tören, mezunların toplu kep atma seremonisiyle sona erdi. Tüm mezunlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.