Meslek Yüksekokulumuza yeni atanan akademik ve idari personel için oryantasyon yapıldı

Üniversitemiz bünyesinde yürütülen Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında Meslek Yüksekokulumuza yeni atanan akademisyenimiz için oryantasyon düzenlendi.

Meslek Yüksekokul Müdür Vekili  Dr. Öğretim Üyesi Yavuz Sezer OĞUZHAN yeni atanan akademisyenimize ve hizmetli idari personeler öncelikle okulumuzun tarihçesi ve iç dinamikleri hakkında bilgi verildi, akabinde ise okulumuzun sınıfları, konferans salonu, kütüphanesi, yemekhanesi ve bölümlere ait laboratuvarlar gezdirilerek tanıtım yapıldı.

Oryantasyon, okulumuzun akademik anlamda daha iyi noktalara gelebilmesi için nasıl bir çalışma temposu yürütülmesi gerektiğine dair bilgi alışverişi ile tamamlandı.

Okulumuzda göreve başlayan değerli hocamız Öğr.Gör.Nur KAN’ a akademik çalışma hayatında başarılar dileriz.

Okulumuzda göreve başlayan değerli İdari Personelimiz Hizmetli Canan OCAK ERDİ’ ye çalışma hayatında başarılar dileriz.