Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuzda Oryantasyon Programı Gerçekleşti

Oryantasyon Programı

Öğrencilere Oryantasyon Eğitimi Verildi

2016-2017 eğitim-öğretim akademik yılında kayıt yaptıran öğrenciler için “Oryantasyon Programı” düzenlendi.
03 Ekim 2016 Pazartesi 

Gelibolu Piri Reis  Meslek Yüksek Okulundaki program kapsamında, 240 yeni öğrenciye  Oryantasyon Programı” gerçekleştirildi.

2016-2017 eğitim öğretim yılında Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksek Okulunu tercih ederek bu yıl okula  katılan heyecanlı, coşkulu ve gelecek planları olan öğrencilere, okul ve okul kuralları, ilçe ve eğitim hakkında bilgiler verildi.

Oryantasyon eğitimini veren okul müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Elagöz, öğrencilerin yeni bir ortamda ve yeni bir yerleşim yerinde buradaki kurallara uyum sağlamak ve buradaki  yaşamlarını kolaylaştırmak ve üniversitenin yapısına ve olanaklarına hızla adapte olmalarına yardımcı olmak amacı ile “Öğrenci Oryantasyon Programı”  verdiklerini söyledi.

Meslek Yüksek Okulunun yeni öğrencileri “Öğrenci Oryantasyon Programı” vesilesiyle; yeni arkadaşlarıyla tanışmanın yanı sıra okulun  tüm birimlerini ve hocalarını tanıma fırsatı yakalarken,  yeni öğrencilere Piri Reis Meslek Yüksek Okulu tanıtımı yapılacak, milli, manevi ve ahlaki değerleri, kuralları, sınıf geçme ve sınav sistemi, rehberlik hizmetleri gibi konularda bilgi sahibi oldular. Müdür Elagöz’de öğrencilerden , milletine, ailelerine, kendilerine ve hocalarına yararlı olmak için çok çalışmalarını istedi.