Öğrencilerin Barınma Probleminin Çözümüne Yönelik İlk Adım Atıldı

Gelibolu’da öğrenim gören üniversite öğrencilerinin barınma ve güvenlik ihtiyaçlarının görüşülmesi için yapılan toplantı ilçe kaymakamımız Sayın Bekir ABACI başkanlığında, belediye başkanı, ilçe milli eğitim müdürü, ilçe emniyet müdürü, ilçe jandarma komutanı, ticaret ve sanayi odası genel sekreteri, esnaf ve sanatkârlar odası başkanı, küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı ve okulumuz müdür yardımcısı Öğr. Gör. Kemal Temel’in katılımıyla gerçekleşmiştir.

Toplantıda üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak için Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü bünyesinde yurt yapılması için gerekenler ana gündem maddesini oluşturmuştur.

Üniversite öğrencilerinin ihtiyaç ve problemlerinin çözümü için tüm paydaşların ortaklaşa hareket edeceği dilek ve öneriler ile toplantı tamamlanmıştır.

Sayın kaymakamımız ve ilçe paydaşlarına üniversite problemlerine gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederiz.