Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı 1. sınıflara oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanlığı tarafından, 2023-2024 Akademik Yılı'nda kayıt yaptıran öğrencilerinin üniversiteye uyum sağlayabilmeleri ve motivasyonlarını artırmak amacıyla 04.10.2023 tarihinde oryantasyon toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıya, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mesut Bozkurt, Doç. Dr. Neşe Kafa, Öğr. Gör. Tolga Başaran, Program koordinatörü Öğr. Gör. Ayşe Nihan Veznikli ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1. Sınıf ve 2. sınıf öğrencileri katılmışlardır. Düzenlenen toplantıda akademik takvim, öğrenci bilgi sistemi, yönetmelik, müfredat hakkında bilgiler aktarılmıştır. Yüksekokulumuz eğitim sistemi, işleyiş ve olanakları hakkında bilgi alan öğrencilere toplantı sonrasında okulumuzun fiziki ortamını tanıtılmıştır. Ayrıca öğrencilere eğitim hayatları boyunca ve sonrasında kendilerini kişisel ve mesleki açıdan geliştirmek için yararlanacakları eğitim programları hakkında bilgi verilmiştir.