Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencileri İçin oryantasyon eğitimi gerçekleştirdi

Yüksekokulumuz Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanlığı, 20.10.2021 tarihinde 2021-2022 Akademik Yılı'nda kayıt yaptıran öğrencilerinin üniversiteye uyum sağlayabilmeleri amacıyla oryantasyon eğitimi düzenlenmiştir. Eğitime Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mesut Bozkurt, Öğr. Gör. Ayşe Nihan Veznikli ve Turizm ve Otel İşletmeciliği 1. sınıf öğrencileri ile covid nedeniyle yüz yüze eğitim ile yeni tanışan 2. sınıf öğrencileri katılmışlardır.  Yüksekokulumuz eğitim sistemi olanakları hakkında bilgi alan öğrenciler, aynı zamanda tüm akademik ve idari birimleri tanıma fırsatı elde etmişlerdir. Ayrıca öğrencilere eğitim hayatları boyunca ve sonrasında kendilerini kişisel ve mesleki açıdan geliştirmek için yararlanacakları eğitim programları hakkında bilgi verilmiştir.