Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri ETS Oda Max ve Hotel Halil Tuna Yöneticileriyle bir araya geldi

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri, ETS Oda Max Çanakkale Bölge Sorumlusu ve Hotel Halil Tuna İşletme Müdürü ile bir söyleşide bir araya geldi.

Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri; öğrenci-sektör buluşmaları kapsamında Türkiye’nin önde gelen online seyahat sitelerinden ETS Oda Max Çanakkale Bölge sorumlusu Kerem Meto ve Gelibolu’nun güzide otellerinden Hotel Halil Tuna’nın işletme müdürü Mustafa Pala ile biraraya geldi. Mesleğin inceliklerini anlatan konuşmacılar; kariyer başlangıçlarını, bulundukları pozisyona nasıl geldiklerini ve başarılı bir kariyer hayatı için yabancı dil bilmenin, çok çalışmanın ve sabırlı olmanın öneminden bahsettiler. Ayrıca Gelibolu’nun, covid-19 sonrası değişen talep yapısında tercih edilen bir yer olması için reklâm, tanıtım ve ilişkiler konusunda ortak bir çalışma gerçekleştireceklerini belirttiler.