Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencileri için oryantasyon eğitimi gerçekleştirdi

Üniversitemiz bünyesinde yürütülen Kalite Güvencesi çalışmaları kapsamında meslek yüksekokulumuzda 2021-2022 dönemi için Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Oryantasyon eğitiminde Dr. Öğr. Üyesi Ayşe SÜNNETÇİOĞLU ve Öğr. Gör. Sedef ÖZCAN nezaretinde öğrencilere öncelikle meslek yüksek okulu ile ilgili genel bilgiler aktarılmıştır ve okulda bulunan sınıfları, konferans salonu, kütüphanesi, yemekhanesi gibi sosyal imkanlar sunan alanlar tanıtılmıştır. Ayrıca programdan mezun olma şartları ile staj eğitimi hakkında bilgilendirilmelerde bulunulmuştur.