Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Ulaştırma Hizmetleri Bölümü, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı zorunlu staj ve 3+1 Mesleki Eğitim Uygulamaları bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Ulaştırma Hizmetleri Bölümü, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencilerine yönelik olarak, 15 Ekim 2024 Salı günü 13.00-14.00 saatleri arasında Yaz Dönemi Zorunlu Stajı ve yeni 3+1 eğitim müfredatına uygun olarak İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları ile ilgili bilgi verildi.

Staj zaman planlaması ve staj yerinin araştırılması konusunda şimdiden meraklı olan öğrencilerin sorularını bölüm staj koordinatörü Öğr.Gör Gençtan Erman Uğur yanıtladı.

Sn.Uğur’un staj sistemimiz ve bilinmesi gerekenlere ilişkin sunumunun ardından, bölüm hocaları Öğr.Gör.Bilal Baki Tiryaki, Öğr.Gör.Salih Torlak ve Öğr.Gör.Nur Kan da öğrencilere; stajın ve staj yeri tercihinin önemi, stajın eğitime yansımaları, staj yeri arama-bulma-kabul almada etkinli yöntemler ile başarılı bir staj deneyimi için dikkate alınması gerekenler konularında bilgilendirmelerde bulundular.