YÖNETİM VE ORGANİZASYON BÖLÜMÜ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ PROGRAMINDAN “İŞİMİZ GÜCÜMÜZ İNSAN” ADLI ÇEVRİMİÇİ SEMİNER

Yönetim ve Organizasyon Bölümü İnsan Kaynakları Yönetimi Programı 1.ve 2. Sınıf öğrencilerinin katıldığı “İŞİMİZ GÜCÜMÜZ İNSAN” adlı çevrimiçi seminer 18 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 20.00 de Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirildi. Seminere çok sayıda İKY öğrencisi katıldı. Seminerdeki sunumlar Disiplinlerarası Davranış Bilimleri Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencileri tarafından insan kaynakları yönetimi departmanının insan yönetmede işine yarayacağı ve İKY öğrencilerine iş hayatında faydalı olabilecek konular seçilerek gerçekleştirildi. Yönetim ve Organizasyon Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr.Dilek Dönmez Polat ve Dr.Öğretim Üyesi Yavuz Sezer Oğuzhan seminere katılan ve sunum yapan öğrencilere teşekkür ederek, öğrencilere başarılar dilediler.