Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı

Tanıtım

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin misyon ve vizyonuna uygun olarak çağdaş mesleki yeterliliğe sahip, sektörün ihtiyaç duyduğu kalite standartlarına uygun, sürdürülebilir eğitim kalitesini hedefleyen, sektörle işbirliği içinde çalışmalarını sürdüren bir önlisans programıdır.

Hedef
      Turizm ve Seyahat hizmetleri bölümünün amacı turizm sektörü genelinde ve seyahat sektörü özelinde  ihtiyaç duyulan ara eleman ihtiyacını karşılamaktır.Turizm ve seyahat hizmetleri programı ile ilgili yöntem ve teknikleri, yasal düzenlemeleri, mesleki standartlarını ve gerekli düzeyde yabancı dil bilgi düzeyine sahip, temel bilgisayar yazılım ve donanımı ile ilgili fiziksel ortam, araç gereç ve teknolojilerini kullanma becerisine sahip,turizm sektörünün ihtiyacına verebilecek operasyon, rezervasyon, biletleme işlemleri organizasyonlarını yapabilen, sorumluluk sahibi ara eleman yetiştirmektir.

ÖSYM Bilgileri

Öğrenim Dili Türkçe
Puan Türü TYT
Süresi 2 Yıl

Akademik Kadro

Ünvan Adı Soyadı Görevi Dahili No E-Mail
Doç.Dr. Ayşe SÜNNETÇİOĞLU                                        Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri  Bölümü Bölüm  Başkanı 202                                            aysesunnetcioglucomu.edu.tr
Öğr.Gör.Dr. Mehtap TÜRKAN   136 mehtapturkancomu.edu.tr
Öğr.Gör. Sedef TÜRK   205 sedef.ozcancomu.edu.tr

Ders Programı için  tıklayınız.
Eğitim Bilgi Sistemi için tıklayınız.​

Öğretim Programı için Tıklayınız.