2016 - 2017 Eğitim Yılı Kayıtları Başladı

2016 - 2017 Eğitim-öğretim yılının ilk kaydı okul müdürümüz Yrd.Doç.İsmail ELAGÖZ tarafından yapıldı.

Okulumuzda 2016 - 2017 Eğitim-öğretim yılı kayıtları 15 Ağustos 2016 pazartesi günü başladı. İlk kayıt okul müdürümüz Yrd.Doç.Dr.İsmail ELAGÖZ tarafından yapıldı. Turizm ve Otel İşletmeciliği İkinci Öğretim Programını kazanan, Gelibolu Hakimiyeti Milliye Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Nadide ALAÇAM'ın kaydı okul müdürümüz tarafından yapıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Yrd.Doç.Dr. İsmail ELAGÖZ, Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulunu kazanan tüm öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Elagöz ayrıca, bu yıl Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulunu; Deniz ve Liman İşletmeciliği 82, Muhasebe ve Vergi Uygulamalarını 79 ve Turizm ve Otel İşletmeciliğini de 84 öğrenci olmak üzere toplam 245 yeni öğrencinin tercih ettiğini, 41 kontenjanın boş kaldığını, ancak ek yerleştirme sonucu bu kontenjanların da dolmasını beklediğini belirtti. Böylece bu yıl Gelibolu'ya 285 öğrencinin gelmesini beklediklerini söyledi.