Kalite Güvence Komisyonları ile Kalite Süreçleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon çalışmaları kapsamında yüksekokulumuzun kalite süreçleri ile ilgili çalışmalarının değerlendirmesi amacıyla 12.01.2024 tarihinde Kalite Geliştirme ve Kurumsal İzleme Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Erdem KAN ile Koordinatör Yardımcıları Doç. Dr. Tuğba SÖKÜT AÇAR ve Öğr. Gör. Gökhan ÇALIŞKAN’ın ve birimimiz Kalite Güvence Komisyonu üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Sezer OĞUZHAN’ın, Doç. Dr. Ayşe SÜNNETÇİOĞLU’nun ve Öğr. Gör. Sedef TÜRK’ün katılımlarıyla bir toplantı geçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen toplantıda Meslek Yüksekokulumuz kalite güvence çalışmaları ve Bologna süreci ile ilgili genel değerlendirmeler yapılmış ve 2023 yılı için hazırlanması planlanan Öz Değerlendirme Raporu ve 3.2. Kurum İçi Değerlendirme Raporu’nun hazırlanmasında dikkat edilmesi gereken hususlar üzerinde durulmuştur.