Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

Öğrencilerimiz Travel Turkey İzmir Fuarına Katıldı

Gelibolu Piri Reis MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri, Türkiye'nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir'e katıldı.
71-drhm-r1.jpg

10-13 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir 9. Turizm Fuar ve Kongresi'ne Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğretim görevlisi A. Nihan Veznikli ve 45 kişilik öğrenci grubu ile katıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığı ile gerçekleştirilen fuarı, Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu, fuarın birinci günü olan ve sadece turizm profesyonellerinin ziyaretine açık olan ilk günde ziyaret ettiler. Tur operatörleri, seyahat acentaları, havayolu, rent a car, cruises, oteller, turizm merkezleri, uluslararası katılım, turizm ulaşım, otel ekipman, banka&sigorta& yazılım, turizm medya firmaları gibi sektör temsilcileri ile buluşan ve onların çalışma sistemlerini gözleme fırsatı yakalayan öğrenciler ayrıca turizm sektöründe şirketler arası yapılan işbirliği anlaşmaları ve pazarlıklarına şahit oldular. 
71-drhm-r2.jpg
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu tarafından yapılan açıklamada bu tür fuarların geleceğin turizm sektörünün yöneticileri olan öğrencilerin vizyon kazanması ve ileriye yönelik yaratıcı fikirler elde etmesi amacı ile büyük bir önem taşımakta olduğu belirtildi.