Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyonu Deniz ve Liman İşletmeciliği 13.10.2022

Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı​ 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. ve 2.Sınıflar ile Oryantasyon Toplantıları Gerçekleştirildi.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile ülkemizin dört bir yanından şehrimize üniversitemize gelen öğrencilerimiz, bir yandan yeni ikamet yerlerine alışmaya çalışırken diğer yandan bir parçası oldukları yeni eğitim kurumlarının kural ve işleyişine ayak uydurmaya çalışıyorlar.

Öğrencilerimizin bu adaptasyon süreçlerini kolaylaştırmak, burada geçirecekleri süreyi ve eğitim süreçlerini daha etkili ve verimli kılabilmek amacıyla Ulaştırma Hizmetleri Bölümü, Deniz ve Liman İşletmeciliği programına kayıt olan öğrencilerimiz ile 13.10.2022 tarihinde bölüm oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Okula yeni başlayan 1. Sınıf öğrencileri ve geçen yıldan deneyimli 2. Sınıf öğrencileri ile ayrı ayrı gerçekleştirilen toplantılarda; okulumuzun kuralları, resmi işleyişi, kalite kapsamında hedef ve başarıları, bunların yanı sıra ayrıca öğrencilerimizin başarılı bir eğitim hayatı için ihtiyaç duyacakları bilgiler Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Bilal Baki Tiryaki ve Bölüm Hocası Öğr.Gör. Salih Torlak tarafından aktarıldı.

ÇOMÜ ve eğitim öğretim ile ilgili bilinmesi gerekenler dışında ayrıca Gelibolu’da sağlıklı yaşam ve spor kültürü olan bir gençlik ile ilgili kıymetli tavsiyeler Üniversitemiz Beden Eğitimi Ders Hocaları Öğr.Gör. Hakan Akgül ve Öğr.Gör. Murat Avcı tarafından öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

Toplantıda ayrıca okulumuz idari işlerinden sorumlu birimler ve kişiler öğrencilerimize tanıtılmış, Gelibolu’da ikamet eden öğrencilerimizin ilçemizi tanıtan sunumları ile toplantı sona ermiştir.